Gribskov Bibliotekerne

 

Skrevet på BØFA ´s hjemmeside:


På Gribskov bibliotekerne har vi også haft fornøjelsen af nogle pragtfulde babyrytmik arrangementer med Christina Skaarup, som vi varmt vil anbefale andre børnebiblioteker. I forhold til lignende arrangementer er disse absolut rimelige i prisen, og oven i det er Christina fantastisk til at formidle sit stof. Vi har altid udsolgt når hun er på programmet og der er altid forældre der efterspørger flere arrangementer med Christinas babyrytmik.
Christina holder først et kort oplæg med teori om vigtigheden af at stimulere barnets primære sanser, den vestibulære sans, den taktile sans og muskel/ led sansen.
Dernæst introducerer Christina i et rytmik forløb forældrene til, hvordan de kan stimulere deres barns sanser og motorik gennem musik, lege og bevægelse.
Der er masser af konkrete ideer og lege, lige til at tage med hjem og bruge. Babyerne skal være mellem 3 og 12 mdr. gamle.

 

 

Tilbage til foredrag

Tilbage til skaarup

 

 

 

 

 

 

 

 

Forside.. l.. SKAARUP.. l.. Rytmik.. l.. Motorik.. l.. Motorikvejledning.. l ..Priser.. l...Partnere.. l ..Kontakt.. l.. Blog


www.skaaruprytmik.dk 2012-2013 All rights reserved Website released May 2012 Foto: Monica Bach & Christina Skaarup Design& Layot Lynekilde.dk 2012

© Skaaruprytmik 2014