TILBUD TIL MØDREGRUPPER

 

Babyrytmik og motorik i mødregruppen

Trænger I til at være sammen på en ny måde i jeres mødregruppe?
Har I brug for inspiration til sange, bevægelser og lege I kan lave med jeres barn?
Vil I gerne vide mere om jeres barns motoriske udvikling?
Måske er rytmik og motorik noget for jer.
Jeg tilbyder en lektion med fokus på rytmik, motorik og sanser for babyer mellem 3 - 12 Her er det baby, som er centrum. I undervisningen har vi fokus på sanser, motorik og rytmik.
I forløbet vil I blive introduceret til hvordan I kan stimulere jeres barns sanser og motorik gennem musik, lege og bevægelse.
Der vil være masser af konkrete lege og ideer lige til at tage med hjem. Vi skal bl.a. slå koldbøtter, gynge, lege med tørklæder, snurretoppe, bolde, faldskærm og meget mere.
I vil lærer mange nye lege og sange, men samtidig vil der være mange gentagelser, da genkendelighed skaber tryghed og udvikling hos det lille barn.
I vil få sved på panden, nærvær med jeres barn og underbyggende viden om hvordan og hvorfor det er vigtigt, at stimulere barnets sanser og motorik.
Børnene har kun ble på i undervisningen og får dermed stimuleret følesansen på hele kroppen.
Det eneste I skal sørge for er lidt gulvplads, et musikanlæg og nogle dejlige babyer, resten klarer jeg.
Pris: En lektion à 50 min. 600-.kr.                    
Jeg anbefaler at vi mødes en gang, så I kan se om det er noget for jer. Dernæst vil et forløb på minimum 4 gange være optimalt. Gerne hver eller hver anden uge, så jeres børn oplever de gentagelser, som skaber tryghed hos det lille barn

Workshop om motorik og rytmik 1½ time

Her får I et grundigt indblik i den grundmotoriske udvikling og de tre primæres sanser: følesansen-, vestibulærsansen og muskel/ledsansen, som til sammen udgør balancen hos barnet og som er byggestenene i barnets motoriske udvikling.
Hvordan udvikles det lille barn og hvad skal I være særligt opmærksomme på netop nu?
Hvor dan stimuleres de enkelte sanser bedst muligt?
Hvorfor er det vigtigt at barnet ligger på maven, når det er vågent?
Dernæst vil vi i et rytmikforløb, omsætte teori til praksis. I introduceres til hvordan I kan stimulere jeres barns sanser og motorik gennem musik, leg og bevægelse. Der vil være en masse konkrete ideer lige til at tage med hjem og bruge.
Børnene har kun ble på i rytmikforløbet, og får dermed stimuleret følesansen på hele kroppen.
Pris kun 800.- kr. for 1 ½ time.

Rytmik og Sundhedspleje i mødregruppen

I samarbejde med sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen tilbyder jeg rytmik og motorik efterfulgt af et særligt emne I ønsker vejledning og en god snak med Louise om.
Pris kun 800.- kr. for 1 ½ time.


Babymassage i mødregruppen

Babymassage, ro og berøring for babyer mellem 2 – 5 mdr.
Her vil du lærer de grundlæggende principper i babymassage og bliver guidet gennem en hel kropsmassage af dit barn.
Babymassage er en form for kærlig berøring og kropskontakt, det er en dejlig måde at styrke den dybe kontakt mellem forældre og barn på.
Gennem massage styrker du kontakten mellem dig og barnet, og er på den måde med til at støtte udviklingen, både motorisk, følelsesmæssigt og socialt.
Kurset er en kombination af konkrete øvelse og teori om følesansens betydning for ro, nærvær, kropsbevidsthed, samt hvordan berøring og massage kan øge barnets velbefindende.
Du vil få ideer til, hvordan I kan bruge berøring og massage i hverdagen med jeres barn.
Du selv medbring massageolie, stofbleer og håndklæde.

Pris kun 600.- kr. for en time

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forside.. l.. SKAARUP.. l.. Rytmik.. l.. Motorik.. l.. Motorikvejledning.. l ..Priser.. l...Partnere.. l ..Kontakt.. l.. Blog


www.skaaruprytmik.dk 2012-2013 All rights reserved Website released May 2012 Foto: Monica Bach & Christina Skaarup Design& Layot Lynekilde.dk 2012

© Skaaruprytmik 2014